Bij het adviestraject doorlopen we de volgende stappen.

 

1. inventariseren & informeren

Hierbij moet u denken aan het verzamelen van gegevens, uw wensen en uw doelstellingen. Daarnaast informeren wij u over onze werkwijze.

 

2. opstellen van een klantprofiel

Aan de hand van een vragenlijst proberen wij inzicht te krijgen in de risicobereidheid van de klant.

 

3. het zoeken naar het beste produkt

Op basis van inventarisatie en klantprofiel zoeken wij bij de verschillende aanbieders naar de meest passende oplossing. Meestal zullen er verschillende mogelijkheden in het advies meegenomen worden.

 

4. het bespreken van het advies

In deze fase bespreken we met u het advies. Waar mogelijk kunnen er nog wijzigingen aangebracht worden. Tevens wordt in deze fase ook de motivatie vastgelegd van het uiteindelijk advies. U krijgt van ons ook een lijst van documenten die benodigd zijn bij fase 6.

 

5. uitwerken van het gekozen advies

Het gekozen advies wordt omgezet in een originele offerte. Hierbij zullen wij ook alle benodigde formulieren verzamelen.

 

6. afrondingsgesprek

In dit gesprek vindt de ondertekening van de offerte plaats. Daarnaast helpen wij u bij het invullen van de benodigde formulieren. Tevens dient u bij dit gesprek de benodigde documenten uit fase 4 zoveel mogelijk te verzamelen.  

 

7. begeleiding tot passeren

In deze fase proberen wij u zo goed mogelijk te begeleiden om de hypotheekstukken zo snel mogelijk positief beoordeeld te krijgen. Wij hebben hierbij contact met taxatiebureau’s, notarissen, werkgevers en maatschappijen. Wij houden u ook zo goed mogelijk op de hoogte van de status van het dossier.

 

8. Nazorg

Tijdens de looptijd van het contract kunt u met vragen terecht bij ons kantoor. Wij onderhouden namens u de contacten met de verzekeraar of geldverstrekker bij wie het contract loopt.

 

 

Alfinco hypotheken is sinds 2008 uw vertrouwde adres voor hypotheek advies. Wij zijn geheel onafhankelijk en kunnen adviseren en bemiddelen in  een groot aantal hypotheekverstrekkers.